Privatumo ir Slapukų naudojimo Politika

Privatumo politika

Mes gerbiame asmens privataus gyvenimo neliečiamumo teisę ir dėsime visas pagrįstai įmanomas pastangas, siekdami užtikrinti šiame tinklalapyje tvarkomų asmens duomenų bei kitos informacijos saugumą ir konfidencialumą.

Lankydamiesi šiame tinklalapyje ir (ar) naudodamiesi jame esančia informacija ir (ar) paslaugomis, Jūs pripažįstate ir patvirtinate, kad susipažinote su šiomis privatumo nuostatomis ir jas supratote. Mes pasiliekame teisę savo nuožiūra keisti šias privatumo nuostatas, todėl, lankydamiesi šiame tinklalapyje, įsitikinkite, jog esate susipažinę su naujausia privatumo nuostatų versija, kuri bus taikoma kiekvieną kartą Jums apsilankius šiame tinklalapyje

Vartojamos sąvokos:

Pardavėjas – UAB „Magazin LT“, juridinis asmens kodas 303053491, PVM mokėtojo kodas LT100008014814, registracijos adresas K. Donelaičio g 15-10, Vilnius, įregistruota Lietuvos Respublikos VĮ „Registrų centras“.

www.winelovers.lt – elektroninė parduotuvė bei informacinis internetinis puslapis.

Pirkėjas – yra vadinami visi elektroninės ir internetinio puslapio lankytojai, tiek prisiregistravę prie sistemos tiek neprisiregistravę vartotojai: veiksnus fizinis asmuo, sulaukęs 20 metų, juridinis asmuo.

Paskyra – pirkėjo registravimosi www.winelovers.lt rezultatas, dėl ko pasekoje sukuriama jo asmeninius duomenis ir istoriją sauganti sąskaita.

Slapukas – tai nedidelis failas, kuris siunčiamas į įrenginius, bet kuriam Pirkėjui besilankant www.winelovers.lt Ši sąvoka apima ne tik slapukus, bet ir panašių priemonių naudojimą.

Slaptažodis – Pirkėjo sukurta ir tik jam žinoma unikali raidžių ir skaičių kombinacija, kuri pirmą kartą įvedama registruojantis www.winelovers.lt, o vėliau siekiant prisijunti prie Paskyros.

Naršyklė – yra programa, skirta atvaizduoti internetinius puslapius žiniatinklyje ar asmeniniame kompiuteryje.

Asmens duomenys – bet kuri informacija, susijusi su fiziniu asmeniu, kurio tapatybė yra žinoma arba gali būti tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyta pasinaudojant tokiais duomenimis kaip vardas, pavardė, telefono nr., el. pašto adresas, vienas arba keli asmeniui būdingi fiziologinio, ekonominio, kultūrinio ar socialinio pobūdžio požymiai.

Asmens duomenų valdytojas – UAB „Magazin LT“

Privatumo politika – šis dokumentas, kuriame yra numatytos pagrindinės Asmens duomenų rinkimo, kaupimo, tvarkymo ir laikymo taisyklės.

IP adresas – kiekvienam prie interneto prijungtam kompiuteriui priskirtas unikalus numeris, kuris žinomas kaip interneto protokolo (IP) adresas. Kadangi šie numeriai paprastai priskiriami pagal šalies blokus. IP adresas gali būti dažnai naudojamas šaliai, kurioje kompiuteris prijungiamas prie, identifikuoti.

Tiesioginė rinkodara – veikla, skirta el. paštu, telefonu ar kitokiu tiesioginiu būdu siūlyti asmenims paslaugas ir (arba) teirautis jų nuomonės dėl siūlomų paslaugų.

  1. Bendrosios nuostatos
    1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja UAB Magazin LT elektroninės parduotuvės (toliau – www.winelovers.lt) kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
    1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
    1.3 E-parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.winelovers.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

1.4. Pagal  2018 m. gegužės 25 d. įsigaliojęs 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas) (toliau – Reglamentas), nebenumato duomenų valdytojų registracijos Asmens duomenų valdytojų valstybės registre (pastarasis bus likviduojamas), todėl registruotis šiame registre ar atnaujinti jame esančių duomenų nebereikia.
1.5 Mes įsipareigojame parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 20 metų.

  1. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas
    2.1 www.winelovers.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
    2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
    2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
    2.1.3 Asmens duomenys atnaujinami esant poreikiui.
    2.1.4 Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
    2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
    2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

2.2  www.winelovers.lt  gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė,  adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e-parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

2.2.1 apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
2.2.2 išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.2.3 spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
2.2.4 vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;

  1. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims;
    3.1 Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims yra negalimas;
    3.1.2 Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.
    3.1.3 Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.
  2. Registracijos pateikimo taisyklės

4.1 Jūs registracijos formoje turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis e-parduotuve.

  1. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas
    5.1 Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją pranešdamas apie tai adresu hi@winelovers.lt
  2. Slapukai (angl. cookies)
    6.1 Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. “cookies”). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudodamasis e-parduotuve sutinkame su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.
  3. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos
    7.1 www.winelovers.lt  turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami e-parduotuvėje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

Jeigu turite klausimų ar pasiūlymų, rašykite mums hi@winelovers.lt